dimarts, 17 de gener del 2012

DESCANSI EN PAU???

Després de la mort de l’exministre de Franco i fundador del PP, Manuel Fraga, us detallem algunes de les seves declaracions que avui recull el diari Ara per a què tingueu ben present quin tipus de personatge era i per a què se us faci més difícil encara entendre algunes de les declaracions que s’escolten als mitjans de comunicació.


Sobre Catalunya: "Faré tot el que pugui per evitar que es destrueixi la unitat nacional. Catalunya va ser ocupada per Felip V, bombardejada per Espartero, la vam ocupar el 1939 i estic disposat a tornar a agafar el fusell. Ja saben vostès què els espera".

Sobre la Guerra Civil: "És evident que el gloriós alçament del 18 de juliol del 1936 va ser un dels moviments més simpàtics que es recorden al món".

Sobre Franco: "És un greu error que el Congrés condemni l'aixecament militar del 1936. Si es parla del 36, també s'hauria de parlar del 34, del 31, fins arribar a la lluita més forta que hi ha hagut mai, entre Caïm i Abel".

Sobre el Prestige: "Si fa falta em torno a banyar, com a Palomares. Faig el que faci falta, però potser, si entro al mar, em refredaré i no podré treballar, em tacaré i no allunyaré la marea".

Sobre els comunistes: "No ens asseurem a la mateixa taula que els comunistes. Mai parlaré amb ells".

Sobre els socialistes: "Els socialistes són els responsables que tots els pederastes hagin vingut a Espanya pensant que això és xauxa".

Sobre les dones: "[Comparant-les amb votants indecisos] Quan els preguntes amb quants homes van al llit, mai donen una resposta exacta".



Irreductibles Baix Camp



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada