diumenge, 15 de maig del 2011

EL TALL DE REUS

Pelsigades

Durant aquest cap de setmana hem tingut l’oportunitat de gaudir dels espectacles del Trapezi arreu de la nostra ciutat, alguns passats per aigua. Volem felicitar públicament el fet que un dels espònsors d’aquest circ al carrer hagi estat El Corte Inglés. Deixant de banda que aquesta és una empresa que sempre s’ha caracteritzat pel seu grau elevat de catalanitat i per potenciar més enllà de les nostres fronteres la cultura del nostre país, de ben segur que el comerç de Reus està exultant de joia i felicitat amb aquesta iniciativa que tant l'afavoreix.

I per si això fos poc, quan m’he descarregat el plànol al web m’he trobat amb aquesta imatge...


No, no busqueu El Corte Inglés a la plaça de la Llibertat, no hi és! Potser algú encara no sap que aquesta marca comercial s’ha instal·lat a Tarragona. És així com potenciem el nostre comerç? Qui s’emporta el tall aquí?

Ximeni, reporter

1 comentari:

  1. Ull col•legues que hi ha l'agencia de viatges de El corte Inglés (jo creia que això era el chirri de la lady Di i es una botiga) es l’únic del tall britànic que hi ha a Reus, que no us puguin dir folloneros que hi ha qui espera que rellisqueu una mica per fotre zitzània.

    ResponElimina