dissabte, 21 de gener del 2012

REUS CAN PIXA

Això ja no és incompetència, això és, directament, indecència. El ciutadà de Reus es mereix un mínim de respecte i consideració i no aquest espectacle que ens converteix en la  riota del país , (fins i tot ja hem tret el nas a intereconomia).  Reus és un Trapezzi en si mateix, però no de saltimbanquis, sinó de pallassos. El darrer espectacle, la dimissió del Regidor de Promoció Econòmica, per una suposada incompatibilitat. #Vahomeva . N’hi ha que almenys inventen mentides millors. Sigui com sigui, a aquestes alçades del partit i amb una situació econòmica gravíssima, a l’Ajuntament es dediquen a jugar a papes i a mames. Per no tenir no tenim ni pressupost.

Les grans portes del consistori reusenc  tenen poders sobrenaturals i no permeten l’entrada de la vergonya. La manca de capacitat intel·lectual es pot suplir amb treball i dedicació , però ni això. L’Ajuntament és un mas robat durant tota la setmana perquè els seus dos màxims representants, el Sr. Pellicer i la Sra. Alegret, van decidir prioritzar alguna cosa més enllà que la seva ciutat i escalfen cadira al nostre Parlament. Fins i tot el Sr. Prat, que cobrava 280.000 Euros, treballava a temps parcial per a la ciutat ja que, òbviament, tenia d’altres activitats a l’ICS. En un moment de crisi i d’extrema preocupació ciutadana pel seu futur immediat, la classe dirigent reusenca es passa la ciutat per l’entrecuix (homenatge al Sr. Pouget) i això es nota.  

Reconèixer les pròpies limitacions és un símptoma de intel·ligència, igual que aprendre dels errors i rectificar. La situació de desgavell i descontrol està a uns nivells tan alarmants a l’Ajuntament de Reus que cal emprendre mesures dràstiques, potser encara hi som a temps. Però per a fer això es necessita dedicar tots els esforços possibles a la ciutat per tal de planificar un projecte de futur, i en aquest context em permeto demanar al Sr. Alcalde i a la Sra. Alegret que deixin les seves responsabilitats com a diputats al Parlament de Catalunya i demostrin que Reus és la seva prioritat dedicant-se en cos i ànima, perquè està clar que a temps parcial com fins ara, la cosa és un veritable desastre.

Nota (Si algun grup polític de la oposició vol aprofitar aquest text per presentar una moció en aquest sentit, els hi cedeixo amablement.)



Lluís Gibert


2 comentaris: