divendres, 2 de setembre del 2011

TEMPORADA IRREDUCTIBLE

Després d’un curt període de vacances, recàrrega de piles i reflexions vàries (seria bo que alguns/es polítcs/es utilitzessin també aquests períodes de menys activitat per a reflexionar sobre les seves actituds) els Irreductibles arrenquem temporada amb noves idees, objectius a l’horitzó i projectes emprenedors (alguns ja embastats i d’altres de nous) que cal tirar endavant. A la trobada d’ahir al vespre van quedar definides les primeres actuacions a dur a terme a curt termini i que us resumim a continuació:

- Ofrena floral a la tomba del President Heribert Barrera. L’acte tindrà lloc al Cementiri Municipal de Reus el proper 11 de setembre (Diada Nacional de Catalunya) a les 10h del matí.

- Proposta per posar-li a un carrer de la nostra ciutat el nom d’Heribert Barrera.

- Sol•licitar al consistori reusenc la col•locació de l’estelada al balcó de l’Ajuntament el dia 11 de setembre (Diada Nacional de Catalunya).

No cal dir que anirem informant de tots i cadascun d’aquests punts amb més concreció i definició en els propers dies. Així mateix, us convidem a tots a participar-hi. La nostra nació necessita més que mai d’actituds valentes i patriòtiques, com les que ens ha deixat en herència el President Barrera, si vol viure en llibertat i créixer com a poble.

Continuem caminant cap a la independència.
Irreductibles Baix Camp

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada