dilluns, 17 d’octubre del 2011

CIU: RADICALISME DE PEGA-DOLÇA

A quasi bé un any d’arribar al poder, la coalició que representa el nacionalisme moderat a casa nostra es perfila com el que sembla que serà el seu tarannà en l’acció de govern. Per una banda, radicalisme ocasional en els gestos i en escadusseres declaracions vers Espanya i, per l’altra, més acollament als seus soferts administrats. Es perceben clarament unes retallades semblants en els diferents àmbits de l’administració, que s’apliquen d’una manera igual. Sense que es vegi una racionalitat en l’estalvi i molt menys una finalitat amb un objectiu clar. És una tisorada per fer quadrar els comptes, no es defineixen prioritats, ni s’albira cap actuació que meni activar l’economia. Amb l’estalvi no n’hi ha prou, cal capgirar les coses per definir un full de ruta que ens permeti sortir de la crisi, o almenys, que tingui aquesta fita.

Recentment, el consell assessor que ha redactat l’informe pel futur PACTE FISCAL posava èmfasi al fet que era plenament constitucional i que, alhora, era encara solidari amb la resta de pobles d´Espanya. Encara anem així, quan l´Estat no ha deixat de robar-nos i les mancances que tenim com a país són degudes als diners que generem i que ens prenen impúdicament. Per què són tan servils en les actuacions que els demana un Jutge espanyol i corren a detenir dins de la Ciutat de la Justícia uns imputats que ja s’estaven presentant davant d’un jutge? Aquesta extralimitació, 50 antiavalots per detenir a 6 imputats, ha merescut la reprovació del TSCJ.

Seguim amb la mateixa fórmula d’actuació que no ens durà enlloc, CIU és forta amb els febles i feble amb els forts. Si us plau Senyor Mas i companyia, cerqui un acord amb les forces nacionals i deixis de pedaços. Forgem la nostra independència i cuidis de la seva gent que és qui l’ha votat i qui crea la riquesa que ens xuclen.

Pere Olivé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada