dimarts, 26 de juliol del 2011

LES ÚLTIMES PERLES DE DURAN I LLEIDA

El recent proclamat candidat per Convergència i Unió a les eleccions al Congrés dels Diputats de Madrid, Antoni Duran i Lleida, continua fent gal•la del seu unionisme espanyol i de les seves inacabables ganes de ser ministre d’Espanya. Costa d’entendre que alguns militants de la formació democratacristiana que es consideren independentistes continuïn acceptant aquest singular personatge com a líder. Davant la impossibilitat de destacar una sola intervenció us adjuntem un resum més que sucós d’algunes de les seves últimes perles.



Entrevista al diari ARA (24-07-2011)

“Si arribem a un pacte amb qui governi per reduir el dèficit fiscal, hem de poder parlar de participar al govern de l'Estat”.


"Després d'aquestes eleccions, CiU no pot continuar fent el que ha fet a la política espanyola fins ara. Si arribem a un pacte amb qui governi per reduir el dèficit fiscal, hem de poder parlar de participar en el govern de l'Estat, cosa que jo he vist sempre com un fet positiu, com és sabut"


Entrevista al 3/24 (24-07-2011)

“Estaria disposat a votar Mariano Rajoy com a president espanyol si el PP presentés una moció de censura amb la convocatòria d'eleccions immediates com a punt únic del programa del govern alternatiu”


Acte de proclamació com a candidat de CiU a les eleccions al Congrés dels Diputats de Madrid (23-07-2011)

"Per a castigar a José Luis Rodríguez Zapatero no cal votar el PP. I perquè no guanyi el PP per majoria absoluta, no cal votar el PSOE. A Catalunya, es pot fugir del foc socialista sense caure a les brases del PP".


“El món a RAC1” (25-07-2011)

“L’electorat entendria un pacte amb el PP”

“El pacte fiscal uneix la gent, al contrari que la independència, que divideix.”

“Qui va fer l’oferta de pacte amb el PP va ser el senyor Mas, per tant, demano tranquil•litat a tothom de CiU i especialment de CDC.”

“Que ningú s’inquieti, Duran no vol ser ministre. Una mica de til•la va bé a tothom.”


Així mateix, Duran i Lleida ha comptat amb la inestimable col•laboració del número 2 de la seva formació i conseller d’agricultura de la Generalitat de Catalunya, el sr. Josep Mª Pelegrí, que afirmava el següent:

“El matí de Catalunya Ràdio” (25-07-2011)

"Sóc dels que penso que hem de deixar una mica els anatemes o els tabús o aquests prejudicis del passat. Escolti, quan millor ha defensat CiU Catalunya davant de Madrid és quan el PP ha tingut una majoria feble i nosaltres hem pogut pactar amb ells infraestructures. I això és una realitat incontestable”.



Ximeni, reporter

1 comentari:

  1. Són el que són i res no els pot fer canviar. Ni se'ls pot acusar. Tampoc no cal fer-ho d'en Montilla, de la del PP o dels d'Esquerra o dels de Solidaritat.

    Els uns i els altres se'n van sempre pel mateix camí, com si els carreguessin amb un camió camí de Madrit. Volen cobrar i sortir a la tele: mireu en Ridao com sempre somriu als del PSOE; és la seva manera d'acostar-s'hi. A veure si, amb una mica de sort, va i li cau algun protagonisme inesperat.

    D'en Duran i Lérida, José Antonio, qui pren el nom del líder glorificat al segle passat, segurament per la seva família, que li va triar aquest nom clarament polititzat aleshores, no ens en podem fer creus cada vegada que parla. Si més no, no enganya ningú amb les seves actuacions: es fa gros de sortir als mitjans de comunicació espanyols i atreure les voluntats dels seus conciutadans més enllà de l'Ebre.

    Que tingui sort, però que se'n vagi d'aquí, que aquesta terra catalana és i serà irreductible davant l'Espanya caducada que ell vol representar.

    Salut i cervesa Moritz!

    ResponElimina