dimecres, 6 de juliol del 2011

PREPAREM L'OFENSIVA

D'ON PARTIM:

Posem el comptador a "0"...

Prou d'enveges i gelosies entre partits polítics nacionalistes.
Prou de paraules buides i sense sentit.
Prou de promeses repetitives i per complir.
Prou de "Qui dies passa any empeny".
Prou de "Jo -i/o el meu partit- tinc la raó, i la meva idea es la vàlida per unificar tots els moviments Independentistes”.
Prou de "Encara no és el moment".
Prou de posar per davant els interessos personals i/o de partit als de País.
Prou de COVARDIA.


PASSEM A L'ESTRATÈGIA:

Quin camí hem de seguir i COM ho hem de fer...

Senyors líders de tots aquells partits polítics que defensen la sobirania de Catalunya, anomenats Independentistes. Escoltin els ciutadans i realitzin una heroïcitat, -encara que sigui per una sola vegada -, renunciïn a presentar candidatura dels seus propis partits a les properes eleccions al "congreso de los diputados" de les espanyes i recolzin, promocionin, col·laborin i treballin per una ÚNICA CANDIDATURA CATALANA INDEPENDENTISTA, formada únicament i exclusiva per persones de contrastada vàlua, QUE MAI HAGIN FORMAT PART DE CAP LLISTA ELECTORAL DE QUALSEVOL PARTIT POLÍTIC.

Només així aconseguirem anul·lar aquestes divisions d'independentistes que tant de mal ocasionen al nostre País, i pel contrari tant de bé fan al país veí.


Per arribar a L'OBJECTIU FINAL:

Aconseguir separar el grà de la palla, (botiflers o no botiflers, adherits o no adherits, patriotes o no patriotes......) que cadascú faci la seva pròpia valoració. Però pensem per un moment i siguem positius i optimistes, oblidant-nos del conte de la lletera, que es pogués arribar a un consens del 100%, !units tots junts¡. Això representaria aconseguir una força representativa tal, que si ens basem en els resultats dels últims sondejos (41,8% dels ciutadans catalans favorables a la Independència), s’arribaria a un nombre d'escons suficients per ser la 3a força política del "congreso de los diputados". Això representaria un pes específic determinant a l'hora d’establir possibles negociacions amb contrapartides més beneficioses que totes les que s'han aconseguit fins ara, fins arribar per la via de consens a un Referèndum que legitimaria d'una vegada per totes la nostra Independència i l’alliberament d'un país que només ens vol per espoliar-nos els nostres impostos.

EL VOT INDEPENDENTISTA DEMANA UNA ÚNICA OPCIÓ VÀLIDA I EFICAÇ, SÓLIDA I SENSE FISSURES.

Donem-los-hi, no siguem egoistes i per una vegada pensem en clau de País. Fem-ho pels nostres avantpassats, per les generacions venidores i per nosaltres mateixos.


VISCA CATALUNYA LLIURE !!!
Blai Llauradó
Un irreductible Patriota Català

2 comentaris:

  1. Això de la reconeguda válua és impossible; vist que han fet fins ara, millor que es callin i deixin pas. Tothom que representi l'independència política ha de ser ignorant de les interioritats de l'estat espanyol que vol destruir que, a la que poden, suquen del pot i ja ens l'han fotut.

    Malauradament els que ara tenen reconeguda vàlua són fidels mamadors de la mà de l'enemic i, a més, qui l'estableix, la puta vàlua? La confabulació actual de polítics, periodistes i funcionaris panxacontents?

    A per ells, que no saben, ja, ni qui són ni què fan al món, a banda de menjar i riure-se'ns a la cara.

    A més, cal un compromís, públic i notarial, de renúncia a rebre cap mena de nòmina de l'estat espanyol, que ja cobraran de la República de Catalunya, si la fan, que temps hi haurà de cobrar els serveis realitzats per la ciutadania.

    I sobretot que ni parlen castellano ni tinguin coratge d'anar a Madrit a demanar l'almoina que, al meu parer, és el DRET a la felicitat i la llibertat.

    KESE'NVAGIN!

    ResponElimina
  2. Estic absolutament d'acord amb vosaltres fil per randa.

    Jordi San Nicolás Villalonga

    ResponElimina