dimarts, 29 de març del 2011

QUI ET VA PARIR

Zapapinotxo

Em sap greu encetar aquesta nova secció amb el Sr. Zapapinotxo, alies ZP, però crec que s’ho ha guanyat a pols. I no perquè sigui una mena d´oscar a tota la seva trajectòria política, que també, sinó per l’última perla que ha sorgit de la seva ment preclara. Segons sembla no és possible prendre cap tipus de mesura legal per tal que els bancs es vegin obligats a quedar-se les vivendes com a "dació" en pagament, d’aquelles famílies que no poden fer front a la hipoteca, perquè això afectaria la liquiditat dels bancs i de rebot "l’economia nacional".
És xocant que a l´Estat Espanyol (Reino pels moderns), no s’accepta la dació en pagament d’una vivenda, quan el valor d’aquesta ha minvat i el del deute s’ha inflat. I això pensant que gràcies al formidable sacrifici de les capes més desprotegides (o sigui, la major part dels administrats), els bancs segueixen tenint grans beneficis, fins i tot en l’època de crisi, cosa que em sembla no solament immoral, sinó quasi delictiva.
En aquesta tessitura el partit protector dels treballadors i la petita empresa permet que 250.000 famílies a l’estat, 50.000 a Catalunya, perdin la vivenda i, a més, endeutin diners a les entitats creditícies per molts anys.
És clar que, a més, mentre a la ciutadania se’ns exigeixen esforços i sacrificis, amb els nostres impostos rescaten la banca de les meravelloses operacions de l’època del totxo.
Doncs bé, tornant al tema que ens ocupa, cal felicitar pel premi al major incompetent i mentider de la història per la impecable gestió feta fins avui i per mantenir contents als senyors de gran capital, que en definitiva són els millors patriotes del capital.

Pere Olivé

1 comentari:

  1. Crec Pere que a aquest senyor mes que dir-li Zapapinotxo com tu li dius, caldria dir-li Pinueve perquè malauradament per al país menteix mes que el Pinocho

    ResponElimina