dissabte, 16 d’abril del 2011

CARTA OBERTA ALS DIPUTATS DE CIU

... i de retruc a tots els seus militants i votants

Després d'haver passat vàries jornades de reflexió, un cop feta la votació al Parlament de Catalunya sobre l'esmena a la totalitat de la Llei d’Independència en la que vostès, tot i ésser un partit Nacionalista, es van abstenir facilitant l'aprovació de l'esmena presentada pels partits nacionals i així poder tombar la llei en qüestió, em veig amb l'obligació moral de manifestar-los-hi la meva decepció vers la postura que adoptaren. Sembla ser que, segons es desprèn de diferents comentaris publicats pels seus líders, ara no era el moment adient.

ARA NO ÉS EL MOMENT ADIENT! Tot i la manifestació de més de 1,5 milions de persones cridant INDEPENDÈNCIA un 10 de Juliol sota un sol sufocant a Barcelona. Més de 250.000 persones votant a Barcelona en les consultes populars per la Independència, i que a hores d'ara sumem més de 850.000 persones a tot el país.

ARA NO ÉS EL MOMENT ADIENT! Tot i l'expoli anual de 22.000.000 € (l'11% del PIB), és a dir, el robatori per part de l'estat espanyol de 60 milions d’euros diaris, essent així la regió del món que pateix més dèficit per part del seu govern.

ARA NO ÉS EL MOMENT ADIENT! Tot i les trepitjades que ha sofert la nostra llengua per part de les institucions estatals, amb la intenció de despullar-la fins a deixar-la com un simple dialecte i per a un ús merament de tipus domèstic.

ARA NO ÉS EL MOMENT ADIENT! Tot i el menyspreu sofert per l'ESTATUT, aprovat pel Parlament, ratificat pel Poble Català, retallat pel Congreso de los Diputados a Madrid i tombat posteriorment pel Tribunal Constitucional.

ARA NO ÉS EL MOMENT ADIENT! Tot i que els estudiants catalans rebin només el 5% de totes les beques de l'Estat, i els de Madrid el 58%.

ARA NO ÉS EL MOMENT ADIENT! Tot i que si tinguéssim la Seguretat Social pròpia, veuríem augmentada la nostra renda per càpita en 2.400 euros per barba.

ARA NO ÉS EL MOMENT ADIENT! Tot i que el MINISTERIO DE CULTURA ESPAÑOL efectua una despesa anual per espanyol de 47 euros mentre que els catalans en rebem només 5 per cap.

ARA NO ÉS EL MOMENT ADIENT! Tot i que el 40% dels trens construïts per l'Estat durant la dècada dels 70, considerats obsolets, encara circulen per Catalunya, mentre que a Madrid només en circulen el 4%, essent el 96% restants d'última generació.

ARA NO ÉS EL MOMENT ADIENT! Tot i que tal com va manifestar i justificar el PREMI NOBEL D'ECONOMIA APLICADA, el passat any a la UB, Catalunya Independent seria 7 (SET) vegades més rica.

ARA NO ÉS EL MOMENT ADIENT! Tot i que el MINISTERIO DE FOMENTO ESPAÑOL, 1 de cada 3 anys, no inverteix RES DE RES a Catalunya.

ARA NO ÉS EL MOMENT ADIENT! Tot i que per cada 12,7 milions € que s'inverteixen a l’aeroport del Prat, a Barajas s'inverteixen 300 milions €. És imprescindible la gestió per part de Catalunya dels seus Ports i Aeroports.

ARA NO ÉS EL MOMENT ADIENT! Tot i que durant el període 1985 a 2005, a Catalunya només s'haguessin construït 20 (VINT) km d'autovia i, en canvi, a Madrid, la barbaritat de 900 (NOUCENTS). Sí, sí, autovies lliures de peatge, a Madrid i a la resta de l'Esta desconeixen el significat d'aquesta paraula.

ARA NO ÉS EL MOMENT ADIENT! Tot i saber que a Catalunya només s'inverteix el promig del 12% del PIB anual, tot i aportar el 22% de l'esmentat PIB espanyol.

ARA NO ÉS EL MOMENT ADIENT! Tot i que en el mitjà de transport "AVE", el govern espanyol va invertir 316 € per català, mentre que per andalús va invertir 1.198 €, 894 € per madrileny, 574 € per aragonès i 407 € per castellà-manxec.

¿QUAN ÉS EL MOMENT ADIENT?

Potser si arribem a l’extrem en què, com quan a l’època medieval es devia vassallatge als Senyors Feudals Castellans, fins al punt de fer ús de LA LLEI DE DRET DE CUIXA - denominada en aquells temps DERECHO DE PERNADA -, i haguem de lliurar les nostres esposes, filles o germanes, ens plantarem i direm: NO, JA N'HI HA PROU! ...o potser encara NO SERÀ EL MOMENT ADIENT???


CATALANS TOTS,

ARA ÉS EL MOMENT, no en tindrem cap altre que ens sigui més favorable. Per la memòria i heroïcitat dels nostres avantpassats. Pel deure i obligació que tenim vers els nostres fills i néts. Cridem ben fort per tal que ens sentin aquells que no volen escoltar i que ens representen al Parlament de Catalunya, que siguin valents o dimiteixin!!!

VOLEM LA INDEPENDÈNCIA JA!!!


Blai Llauradó
Un irreductible patriota català

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada