dissabte, 2 d’abril del 2011

COM ESTÀ EL PATI!

La vida política daquest país sempre ha estat una mica penosa, fa molts anys que no es veu cap líder de cap partit que inspiri, ja no només respecte, sinó una mica de confiança. Ara bé, si baixem del nivell de política de país al de la política local, aquest panorama esdevé encara més patètic. Mireu, sense anar més lluny, el mapa polític de l’entorn independentista de Reus.
El partit degà de l’Independentisme Català -80 anys diuen- davant les seves limitades opcions per a aquestes properes eleccions, recorre a fitxar una versió digital de la Pastoreta, una octogenària com el partit que, no contenta en ser trànsfuga d’Rcat, diu venir auxiliada per larquitecte Gaudí.
A Rcat aquesta fuga a caigut com una bomba, però a Barcelona bé que hi van amb ERC, per què aquí no? Com a mínim, i això cal reconèixer-los-hi, tenen la dignitat de no concórrer a unes municipals en les que lúnic que els hi pot passar es que rebin un desgast del tot innecessari.
Els altres, els de la renovació – sobretot en la transparència en el recompte de vots -, un cop han fet neteja dels que, segons ells, posàvem pals a les rodes, s’han quedat tan en quadre que han hagut de recórrer a fitxar una independent, i tot per no donar el braç a tòrcer als que els hi dèiem que això de les municipals no calia. Mai hem posat cap entrebanc al projecte independentista sinó tot el contrari però, ara que ens han fet fora resulta que necessiten repescar una de les responsables dels carnavals reusencs. Dic jo que deu de ser per adobar la parada dels monstres que li anirà al darrera.

Perdoneu, però algú ho havia de dir!!!

Manel Baxerias

1 comentari:

  1. hòstia! aquest personatge estrambòtic del bastó també sap escriure? estic gratament sorprès

    ResponElimina