diumenge, 24 d’abril del 2011

"IRREDUCTIBLES" ENTRA EN ACCIÓ

Tal i com preveia l’agenda de la diada de Sant Jordi, els Irreductibles ens presentàrem en societat ahir dissabte al bar La Taverna del carrer de la Lleona de Reus. L’acte, que omplí el bar amb una quarantena de persones, comptà amb la presència de membres de les seccions locals d’algunes formacions polítiques com la CUP, Reagrupament i CiU, mitjans de comunicació i societat civil reusenca en general. La cita serví per donar el tret de sortida a una jornada literària i fou l’escenari ideal per a presentar l’Editorial 0 dels Irreductibles, que compta amb un recull d’articles d’opinió, idees, propostes, etc. Així mateix, la jornada serví per donar a conèixer els valors que uneixen els Irreductibles i les línies d’acció bàsiques de la nostra formació.

Finalment, anunciàrem una de les accions que properament durem a terme. Tal i com ja s’han fet ressò alguns mitjans de comunicació, Irreductibles Baix Camp denunciarà la candidata de Ciutadans a l’alcaldia de Reus, Pepa Labrador, per cometre faltes d’ortografia en els seus escrits. Faltes que considerem molt greus al ser l’esmentada candidata professora de llengua espanyola. La Sra. Labrador escriu i manifesta en el blog de ciutadans que “Lo único que quieren es que les sigan subvencionando referéndums de independencia, banderas esteladas, casals Desperta ferro, y comederos varios desde el IMAC y otros organismos. Lo único que quieren es seguir considerando catalanes de segunda a quienes no comulgan con su fe nazionanista y, a poder ser, expulsarlos de su” Catalunya über alles”. En aquest sentit, com a professora de llengua espanyola no pot fer un redactat on escriu Nacionalisme amb la lletra Z (es a dir, Nazionalismo). Aquesta manca absoluta de competència posa en dubte la seva capacitat per desenvolupar la feina de professora d’espanyol a l'institut on imparteix classes. En aquests temps que corren l’eficiència ha de ser la màxima en l’actuació de l’administració, i per tant, deplorem que es malgastin diners públics per a pagar el sou d’una persona que desconeix manifestament les normes ortogràfiques més bàsiques. Així mateix, entenem que aquesta actitud respon només a una falta d’ortografia greu i que, en cap cas, s’ha volgut acusar el nacionalisme català i tot l’independentisme en general de nazi, cosa que suposaria una falta molt més greu.

Manifestem, un cop més, el nostre agraïment a tots els assistents a l'acte de presentació i reiterem les ganes de continuar treballant per la independència de la nostra nació.

Irreductibles Baix Camp

1 comentari:

  1. Bon dia i bona hora,

    com a imminent ciutadà de la comarca del Baix Camp, només puc expressar una voluntat:

    KESE'NVAGILAMESTRA'SCOLA'SPANYOLA!

    i que prediqui la seva fe entre fidels més atents que no pas els catalans.

    Salut i República de Catalunya!

    ResponElimina